Wie zijn wij

Terpelân heeft als motto: Beter voor uw huisdier, omdat wij de tijd nemen om uw huisdier op zijn gemak te stellen, naar u te luisteren en zo veel mogelijk uit te leggen.

Wij streven ernaar dat u onze praktijk met een tevreden gevoel verlaat en dat u, als dat nodig is, uw huisdier met een gerust hart bij ons achterlaat. Onze praktijk is helemaal ingericht op diergeneeskundige zorg aan kleine huisdieren: honden, katten, konijnen, cavia's, vogels, enz. Ook hebben wij voor erg zieke dieren die extra zorg nodig hebben een speciaal daarvoor ingerichte opnameruimte. Met de inrichting proberen wij warmte en rust uit te stralen. Elke ruimte heeft door eigen kleurgebruik haar eigen specifieke sfeer.

Joke de Lange, dierenarts

Joke de Lange is de dierenarts en eigenaar van de praktijk. Dierenliefde is haar als het ware met de paplepel ingegoten, want ze is opgegroeid met honden, konijnen, vogels en ponies.
Na haar studie heeft ze waargenomen in diverse praktijken. Toen haar kinderen klein waren heeft ze meegewerkt aan het schrijven van het Handboek Schapeziekten.
Met de ervaring opgedaan in andere praktijken had ze een duidelijk beeld voor ogen hoe ze graag zou willen werken. In 1999 is ze gestart met haar eigen praktijk in een vrijstaand pand. Zo heeft ze haar ideaal kunnen realiseren.