Openingstijden

 

Openingstijden

Sinds februari 2015 heeft "Terpelân" de openingstijden uitgebreid. We zijn nu op maandag t/m vrijdag de hele dag open van 8.00 tot 18 uur! Dat betekent dat we de hele dag door open zijn voor het afhalen van voer en medicijnen maar ook voor behandelingen van patiënten. Voor een consult of andere behandeling, zoals een operatie of röntgenfoto, moet u wel vooraf een afspraak maken. Wilt u s.v.p. wel rekening houden met onze lunchpauze, die is van 12.30 tot 14.00 uur.

Avond- en weekenddienst

's Avonds en in het weekend wordt de dienst gedaan door één van onze dierenartsen van Dier & Arts Leeuwarden. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden kunt u bellen met de dienstdoende dierenarts op nummer 06-53111824. 

 

Medicijnen en voer

Medicijnen en voer kunt u elke dag van maandag tot en met vrijdag afhalen van 8-18 uur. Houdt u s.v.p. wel rekening met onze lunchpauze, deze is van 12.30 tot 14.00 uur. Medicijnen die eenmaal bij de mensen thuis zijn geweest, kunnen niet meer retour worden genomen.

Behandeling op afspraak

Als u met uw huisdier een bezoek aan Terpelân wilt brengen moet u altijd even bellen om een afspraak te maken. Afhankelijk van de te verwachten behandeling reserveren we tijd voor u.
Wilt u zoveel mogelijk proberen 's morgens te bellen? Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, kan in rekening worden gebracht.