Openingstijden

 

Openingstijden

Sinds 1 februari zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 17.00u geopend. Dat betekent dat we tussen de middag niet meer gesloten zijn!
Buiten openingstijden zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op 06-53111824. Daarnaast kunt u voor het maken van een afspraak of voor informatie tussen 17.00u en 18.00u ook bellen naar telefoonnummer 058-2139779. Onze collega's van Elke dierenarts Leeuwarden zijn u graag van dienst.

Avond- en weekenddienst

's Avonds en in het weekend wordt de dienst gedaan door één van onze dierenartsen van Dier & Arts Leeuwarden. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden kunt u bellen met de dienstdoende dierenarts op nummer 06-53111824. 

 

Medicijnen en voer

Medicijnen en voer kunt u elke dag van maandag tot en met vrijdag afhalen van 9 - 17 uur.
Medicijnen die eenmaal bij de mensen thuis zijn geweest, kunnen niet meer retour worden genomen.

Behandeling op afspraak

Als u met uw huisdier een bezoek aan Terpelân wilt brengen moet u altijd even bellen om een afspraak te maken. Afhankelijk van de te verwachten behandeling reserveren we tijd voor u.
Wilt u zoveel mogelijk proberen 's morgens te bellen? Gereserveerde tijd voor een behandeling welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, kan in rekening worden gebracht.