FEBRUARI: MAAND VAN DE GEBITSVERZORGING

GEBITSPROBLEEM?

website gebit 2Stinkt uw hond of kat uit zijn bek? Kauwt uw hond of kat minder makkelijk op harde brokken? Of is hij rustiger dan anders, door pijn in zijn bek? Dan kan uw huisdier last hebben van gebitsproblemen!
Gebitsproblemen behoren tot de meest voorkomende aandoeningen bij honden en katten. Wist u dat 4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar en 2 van de 3 katten ouder dan 3 jaar hebben last hebben van hun gebit?

GRATIS GEBITSCONTROLE
gingivitis kat 2Wilt u graag weten hoe het met het gebit van uw hond of kat is? Of wilt u meer weten over de verzorging van het gebit van uw huisdier? Bij Terpelân kunt u in de maand februari het gebit van uw huisdier gratis laten controleren. Dat kan tijdens ons speciale gebits-spreekuur, elke dag tussen 14 en 15 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Het gebit wordt goed nagekeken en u krijgt van ons vrijblijvend advies over de verzorging en, zo nodig, behandeling van uw huisdier. Voor iedere hond en kat hebben we een kleine attentie.

Website; gebitElke woensdag in februari kunt u langskomen voor de speciale poetsinstructie die wordt gegeven door assistente Jannie of Pietsje. Het begint om 17 uur. U hoeft uw huisdier niet mee te nemen, want er is een model aanwezig. Ook dit is gratis.

Op alle gebitsverzorgingsproducten krijgt u in de maand februari 20% korting!

tandsteen-hond

WAAROM IS EEN GOED EN SCHOON GEBIT BELANGRIJK?
Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw hond of kat. Klachten variëren van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen. Bovendien geeft een ontsteking van het tandvlees of een wortelontsteking PIJN, net als bij mensen. Zoals het voor u belangrijk is regelmatig naar de tandarts te gaan, is het ook voor uw huisdier belangrijk het gebit regelmatig te laten controleren door een dierenarts.

gebitscontrole hond

DESKUNDIGHEID
Mocht tijdens de controle blijken dat uw huisdier, hond, kat konijn of cavia, een gebitsbehandeling nodig heeft, dan kunnen wij u verder helpen. We hebben de kennis, ervaring en apparatuur in huis om uw kameraad(je) te helpen, ook als hij of zij op leeftijd is. Vooral oudere dieren krijgen kiespijn en het is heel erg om altijd met pijn in je mond (bek) rond te lopen.
U zult verbaasd zijn hoe uw hond of kat opknapt na een gebitsbehandeling. Niet alleen stinkt hij niet meer uit zijn bek maar hij is ook vrolijker!

Wilt u meer informatie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: tel. 0519-561322 of mailen: info@terpelan.nl
Wij zullen al uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

www.maandvandegebitsverzorging.nl en kijk ook eens op ons facebook!